Waterpolo

El Mediterrani rep un gol en el darrer segon i empata amb el Paok en l’Euro Cup (9-9)

El Mediterrani ha empatat avui a la tarda contra el Paok de Salònica a Zagreb per 9-9 (5-1, 2-2, 1-2 i 1-4) encaixant un gol en el darrer segon del darrer partit de la segona fase de l’Euro Cup i demà estarà pendent del que passi en el Primorac Kotor-Paok Salònica, ja que un triomf o un empat grec deixaria fora dels vuitens de final els catalans. Es classifiquen els dos primers i el Honved Budapest –9 punts–ja té una plaça assegurada. El Mediterrani ha acabat la fase amb 5 punts. El Paok en té 4. El Mladost Zagreb, l’amfitrió, ha perdut contra els montenegrins en el darrer partit de la jornada (9-10) i ja no té possibilitats.

El màxim golejador del conjunt de Sants ha estat Pol Prat (3). El conjunt de Jahzzel Martínez ha fet un gran primer quart, però ha notat el cansament acumulat en el tram final i els grecs han amenaçat posant-se a un gol (8-7). Jan Pérez ha fet tel 9-7i el Paok s’hi ha regirat: 9-8 a 1:33 d’un final ben incert. Malauradament, el conjunt grec ha empatat en el darrer segon.

Al matí, un gol d’Álvaro García a 1:04 del final li havia permès guanyar amb remuntada inclosa el Primorac Kotor de Montenegro (12-11) i mantenir les seves opcions de classificar-se per a la tercera fase. L’equip de Jahzeel Martínez ha arribar a perdre per tres gols (7-10) a vuit minuts de la conclusió del partit, però un parcial de 5-1 l’ha reanimat i ha guanyat el matx en un final emocionant. El CE Mediterrani va començar la fase dijous amb un empat davant de l’amfitrió, el Mladost Zagreb, i divendres va encaixar una derrota severa davant del Honved Budapest (6-15).

El primer triomf del dia

Des de l’inici, el Primorac Kotor va enviar al marcador amb avantatges de dos gols (1-3, 3-5), fins que el Mediterrani, amb un parcial de 3-0 amb dos gols de Pol Prat i un altre de Jan Pérez va aconseguir el seu primer avantatge (6-5).

Els montenegrins van marcar a continuació per arribar a l’equador amb empat a 6. I es van escapar després de la represa amb tres gols seguits més (6-9). Amb un Prat molt inspirat, el Mediterrani, conscient que una derrota el deixava fora, va jugar les últimes cartes i va aconseguir empatar a 10 a l’inici de l’últim període i, després d’un nou avantatge montenegrí, va igualar 11 per obra de Jan Pérez.

A 64 segons per al final, Álvaro García anotava de penal el 12-11 i encara hi va haver temps perquè el Kotor tingués un altre penal a favor que va fallar Milic davant Óscar Matarredona a 26 segons per a la conclusió.

El CN Barcelona és viu

En el grup C, format per quatre equips, el CN Barcelona, que divendres va debutar amb derrota per 14-11 davant del Tourcoing, ha vençut per 16-14 el Duisburg, l’amfitrió, amb 7 gols de Blai Mallarach, i encara és viu. Avui tancarà la fase contra el Telimer Palermo (10 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)