Tennis

Bruguera deixa de ser el capità de l’equip espanyol de copa Davis

La Federació Espanyola de Tenis (RFET) ha confirmat aquest dilluns la decisió adoptada de mutu acord amb el català Sergi Bruguera, que deixa de ser capità de l’equip espanyol de copa Davis, càrrec que ocupava des de 2017 i en el que va guanyar el títol l’any 2019. L’organisme ha assenyalat en un comunicat que la seva direcció esportiva ja ha iniciat converses amb diferents candidats i ha mostrat el seu agraïment a Sergi Bruguera pel seu treball al front de l’equip des de 2017. “El doble campió de Roland Garros i medalla de plata en Atlanta96, marxa amb l’agraïment de l’afició i de tots els jugadors”, afegeix la RFET, que destaca que Bruguera deixa el càrrec després d’haver aconseguit l’èxit de guanyar la primera copa Davis del nou format el novembre de 2019 a Madrid.

Bruguera es va retirar de tennista l’any 2002 després d’una carrera en la que va arribar a ser número tres del món individual, a l’agost de 1994, i en la qual va guanyar 14 títols individuals, entre ells dos Roland Garros (1993 i 1994).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)