Atletisme

L’etíop Ejgayehu Taye, campiona el 2021 amb rècord del mon, correrà la Cursa dels Nassos

L’atleta etíop Ejgayehu Taye, que l’any passat va batre el rècord del mon a de 5 km en ruta a Barcelona amb 14:19, ha confirmat la seva participació en la Cursa dels Nassos que es correrà el dia 31 a Barcelona. La cursa internacional de 5 km, reservada a 50 atletes d’elit, aplegarà un bon grapat de figures amb l’objectiu de batre els rècords europeu i el mundial. L’any passat el també etíop Berihu Aregawi va batre el rècord mundial masculí de la distància en ruta (12:49)

En la categoria masculina destaca, entre d’altres, la participació dels germans Ingebrigtsen (Jakob, Henrik i Filip) i del francès Jimmy Gressier. En la femenina, hi seran la fondista alemanya Konstanze Klosterhalfen, que es va disputar el títol europeu de cros fa pocs dies amb la noruega Karoline Grøvdal, a Torí. La corredora germànica i l’escandinava, per tant, traslladaran la seva rivalitat del cros de La Mandria Park als carrers de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)