Natació

La copa Nadal, per a Guillem Pujol i Aida Bertran

Bertran supera Laura Rodríguez, vencedora de les quatre edicions anteriors

La 113a edició de la copa Nadal ha acabat amb sorpresa en la prova femenina, perquè Aida Bertran (CE Mediterrani) ha superat Laura Rodríguez (CN Barcelona), que havia guanyat les anteriors quatre edicions. En la prova masculina, en canvi, Guillem Pujol (CN Mataró) manté el tron i acumula la novena victòria consecutiva. Pujol és a un triomf d’igualar els deu que va aconseguir Dani Serra.

Pujiol ha fet els 200 metres, amb sortida i arribada al portal de la Pau del port de Barcelona, en 1:53, molt a prop del rècord de la prova, que manté des del 1994 Carles Ventosa (1:51.05). Pujol és el quart nadador que baixa dels dos minuts en tota la història de la prova. El segon lloc ha estat per a Gerard Serrano (2:12) i el tercer, per a Pau Roure (2:14).

Per a Aida Bertran, és el tercer títol, ja que havia guanyat les del 2013 i el 2014. La nedadora del CE Mediterrani ha fet un tems de 2:16, per davant de Laura Rodríguez (2:24). Ha completat el podi Judith Navarro (CN Hospitalet), amb 2:29.

La 113a edició de la prova és la del rècord de participació femenina, amb 129 inscrites. En el total d’inscrits, és la segona xifra més alta de la història, amb 402 nedadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)