Handbol

Pol Valera ja és del Barça

Handbol. El club barceloní paga la clàusula de rescissió al BM Granollers, el central de la Garriga signa fins al 2026 i l’entitat vallesana incorpora Bruno Reguart, del filial blaugrana, en qualitat de cedit

El traspàs de Pol Valera del Granollers al Barça ja s’ha tancat definitivament i ahir es va fer oficial en un dia especialment mogut per al central de la Garriga, després que el club blaugrana va abonar uns 50.000 euros de la clàusula de rescissió. Al matí va passar la revisió mèdica, es va entrenar amb els seus nous companys i va signar el contracte amb el Barça fins al juny del 2026, al costat del president Joan Laporta. I a la tarda va fer una roda de premsa a Granollers per tancar la seva etapa a la capital vallesana i acomiadar-se del club i dels seus antics companys de vestidor. Va ser lògicament un dia d’emocions contraposades per al jugador vallesà. “És un somni ser aquí. Estic molt content i il·lusionat, i amb ganes de demostrar que puc ajudar l’equip a guanyar tots els títols possibles. El Granollers és el club que m’ha format i li tinc una estima molt gran, però un tren com el Barça, que és el millor equip del món, no el puc deixar passar”, va dir als mitjans blaugrana. A la tarda, no va poder reprimir les llàgrimes en un acte d’agraïment a Granollers. “Sempre portaré aquest club al cor”, va dir visiblement emocionat entre els aplaudiments dels assistents.En la mateixa operació, el Barça ha cedit el jove del filial Bruno Reguart al Granollers fins al 2024.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)