Handbol

A punt per a la Champions

Handbol. El Barça fa la presentació oficial de Pol Valera, que demà s’estrenarà en la competició continental contra l’Elverum al Palau Blaugrana. “És un somni aspirar al màxim títol europeu”, assegura

Pol Valera (la Garriga, 1998) fa dies que viu un autèntic frenesí emocional. Des que va aterrar del mundial de Polònia i Suècia no para quiet. La setmana passada signava el contracte amb el Barça fins al 2026, s’acomiadava dels seus companys de vestidor al BM Granollers en un acte molt emotiu i divendres, en l’inici de la segona volta de la lliga Asobal, s’estrenava amb la nova samarreta contra l’equip de tota la seva vida davant de 4.500 aficionats. Ahir va ser el torn de la presentació oficial, dos dies abans de debutar al Palau Blaugrana en la lliga de campions contra l’Elverum noruec (20.45 h, Esport 3). “Tot està anant molt de pressa. Ja va ser un canvi molt gran quan vaig començar a jugar la lliga europea amb el Granollers, i ara és un somni poder aspirar al màxim en la Champions. Fa molta il·lusió i tinc moltes ganes d’estrenar-me en aquesta nova competició”, va assegurar ahir al costat del directiu responsable de la secció, Joan Solé.

Valera va tornar a verbalitzar que no va tenir dubtes quan el Barça va trucar a la seva porta: “Estic molt agraït per l’oportunitat. El Barça és un tren que passa un cop i s’ha d’aprofitar. Hauré de treballar i ajudar l’equip en tot el que pugui. És el club més gran del món, competeix per tot i com a jugador vull aspirar a tots els títols possibles.” Amb tot, no amaga que la marxa de Granollers tampoc va resultar fàcil: “És el club que m’ho ha donat tot en l’handbol i en altres coses, i com a aficionat i com a jugador sempre recordaré el debut de divendres amb el Barça. Estava molt nerviós, però tenia molt clar que hi hauria una bona rebuda per part de l’afició.”

El jugador vallesà també va revelar les primeres consignes que ha rebut del seu nou tècnic, Carlos Ortega: “En principi m’ha dit que m’he de focalitzar una mica més en la posició de central, tot i que soc polivalent i em puc adaptar a diferents posicions a la primera línia. En definitiva m’ha dit que sigui el Pol del Granollers.” Acostumat a jugar la majoria de minuts en atac i d’exercir de director d’orquestra, a Valera no li preocupa el canvi de rol que pugui tenir al Barça: “A Granollers també em va costar guanyar-me la confiança per jugar de central. Intentaré ajudar tant com pugui l’equip a aconseguir els objectius, i a guanyar-me els minuts que hagin de ser amb treball i paciència.”

EL PROTAGONISTA

En Carlos Ortega vol que em focalitzi com a central, però soc polivalent i ajudaré l’equip on faci falta
Pol Valera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)