Esquí

Ortega acaba 33è en el supergegant del mundial

Esquí. El barceloní no fa una bona baixada i comet algunes errades. El títol i la medalla d’or els guanya el canadenc Crawfod per només una centèsima

Albert Ortega va finalitzar en la 33a posició del supergegant del mundial d’esquí alpí que s’està disputant a Courchevel-Méribel, a França. El barceloní, que va sortir amb el dorsal 39, no va fer una bona baixada, va cometre algunes errades i va acabar amb un temps d’1:10.06, a 2.84 del nou campió mundial. El títol i la medalla d’or van ser per al canadenc James Crawford, que es va imposar amb 1:07.22 i va superar per només una centèsima el noruec Aleksander Aamodt Kilde (1:07.23). La tercera posició la va ocupar el francès Alexis Pinturault amb 1:07.47. James Crawford no té cap victòria en la copa del món i el seu millor resultat és la medalla de bronze en la combinada dels Jocs de Pequín de l’any passat.

Albert Ortega no s’ha apropat a l’impressionant resultat que va treure en la combinada –supergegant i eslàlom–, en què va ser vuitè. El barceloní disputarà el pròxim dijous, dia 16, la seva tercera prova en el mundial, la qualificació per al gegant que es farà l’endemà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)