Futbol sala

Sap patir, sap remuntar i també se sap classificar

Futbol sala. Copa d’Espanya. El Barça va superar per la mínima en la segona meitat un Valdepeñas molt intens. L’Inter serà el rival en la semifinal

Barça 3 Valdepeñas 2

BARÇA:Dídac, Ortiz, Catela, Sergio Lozano i Pito –cinc inicial–; Antonio, Marcenio, Adolfo, André Coelho, Sergio González, Matheus, Puigvert, Touré i Miquel Feixas.VIÑA ALBANI VALDEPEÑAS:Edu, Boyis, Rafael Rato, Pol Pacheco i Solano –cinc inicial–; Lolo, Bateria, Claudino, Lemine, Matheus Preá, Abbasi, Ivi, Nano i Óscar de la Faya.GOLS:0-1 7’) Matheus Preá. 1-1 (25’) Adolfo. 2-1 (28’) Pito. 2-2 (35’) Ivi. 3-2 (36’) Pito.ÀRBITRES:A. Navarro i A. Sarabia. Targetes grogues a Matheus, André Coelho, Sergio González, del Barça i a Rafael Rato, Solano, Edu, Boyis i al tècnic del Valdepeñas David Ramos.

El Barça va iniciar la defensa del seu títol de la copa d’Espanya amb una victòria molt treballada en els quarts de final contra el Vila Albali Valdepeñas, equip que va superar per un mínim 3-2, i va passar a la semifinal. Els blaugrana van fer una demostració que saben patir quan el rival els complica el partit, que saben remuntar quan tenen el marcador en contra i que se saben classificar quan tenen el partit al seu favor i el rival els pressiona, i algunes decisions arbitrals són clarament contràries. El Barça no va estar gens fi en el primer temps, però en el segon va millorar molt, tot i que no va saber sentenciar quan tocava i ho podia haver fet. El rival dels blaugrana en la primera semifinal de demà (19 h) serà l’Inter, que no va tenir problemes per golejar per 0-6 el BeSoccer Antequers en el segon partit de quarts de final.

El Valdepeñas va iniciar el partit amb molta intensitat i pressionant els blaugrana, que van tenir problemes per crear ocasions d’atac en els primers minuts. Adolfo en va tenir dues de seguides en el minut set, però uns segons després el Barça va encaixar el 0-1 en una jugada d’estratègia. Un temps mort de l’entrenador del Barça Jesús Velasco en el minut tretze va canviar els blaugrana, que van passar a dominar i a crear ocasions. Pito va enviar una rematada al travesser i en un parell de bones ocasions els va faltar la rematada final encertada.

En la segona meitat els jugadors del Barça van sortir decidits a capgirar el partit i ho van aconseguir. Adolfo va empatar en el minut 25 i Pito va fer el 2-1 tres minuts després. Els blaugrana van tenir ocasions per sentenciar el partit, però no ho van saber fer i el Valdepeñas va empatar a cinc minuts del final en una errada defensiva blaugrana. Pito va tornar a mostrar el seu olfacte golejador i va fer el 3-2 un minut més tard de l’empat, a quatre minuts i mig pel final. El Valdepeñas no va treure el porter jugador per intentar forçar els penals fins a 2.10 del final. A quatre segons per acabar el partit Sergio Lozano va rebre un fort xut al peu dret i es va haver de retirar del partit lesionat.

El gran duel de quarts: Palma-Jaén

Els partits de quarts de final de la copa d’Espanya es completen avui amb un últim enfrontament molt interessant entre el Palma i el Jaén (20 h). Els actuals segons, els andalusos, i tercers, els mallorquins, classificats de la primera divisió buscaran una plaça per la semifinal en un duel que teòricament ha de ser espectacular entre dos equips que tenen els mateixos punts i van empatar (2-2) en la lliga. L’altre partit de quarts el jugaran el Cartagena i El Pozo.