L’Astralpool Sabadell anirà a Roma amb cinc gols de marge (15-10) en els quarts de la lliga de campions

Han aconseguit un 4-0 d’inici i sempre han anat per davant

L’Astralpool Sabadell ha guanyat el partit d’anada dels quarts de final de la lliga de campions contra el SIS Roma per 15-10 (4-1,4-3,3-4 i 4-2) i tindrà una avantatge de cinc gols en el partit de tornada que es jugarà el dia 25. Les vallesanes han fet un gran inici de partit i s’han avançat amb un 4-0, però les italianes han respòs amb un parcial de 0-3 entre els dos períodes i s’han posat a un sol gol L’encert en atac d’Elena Ruiz ha situat un 8-4 al descans.

En el tercer quart la Roma ha dominat els primers minuts i novament s’ha apropat a només un gol (9-8). Un temps mort del tècnic del Sabadell David Palma ha tornat a centrar a l’equip, que amb un altre parcial de 4-0 s’ha situat amb un 13-8. Una màxima diferència de cinc gols que s’ha mantingut fins al resultat final de 15-10. Pel Sabadell han marcat Van der Sloot (4), Ruiz (4), Forca (3), Ortiz (2), Garcia i González.