Gran victòria de l’Assolim Mataró contra l’Olympiacòs (9-11), el campió europeu

Les mataronins encarrilen els quarts de final de la lliga europea

L’Assolim Mataró ha aconseguit una gran victòria per 9-11 (2-5, 2-0, 2-4 i 3-2) en el partit d’anada dels quarts de final de la lliga de campions que ha disputat a la piscina de l’Olympiacòs grec, l’actual campió. El conjunt mataroní ha encarrilat l’eliminatòria i el pròxim dia 25 jugarà a casa la tornada amb dos gols d’avantatge.

Les mataronines han fet un gran inici de partit i s’han avançat amb un 0-2 i han arribat al final del primer quart amb el 2-5. L’actual campió europeu ha reaccionat en el segon període, ha millorat la defensa, ha deixat sense marcar al Mataró, i ha ajustat el resultat fins el 4-5 del descans.

En el tercer període el conjunt mataroní ha tornat a trobar la inspiració en atac i s’ha tornat a avançar de tres gols (4-7) i s’han mantingut per davant malgrat que el conjunt grec ha incrementat la intensitat del joc. En el darrer quart l’Olympiacòs ha retallat una mica la diferència, però les mataronines han assolit el triomf per 9-11. Pel conjunt mataroní ha anotat Van de Kraats (3), Avegno (2), Keszthelyi-Nagy (2), Morell (2), Severich i Cambray.