Waterpolo

El CE Mediterrani perd (9-13) en l’anada dels quarts de la champions

Les barcelonines encaixen un 0-4 d’entrada i el Dunaujvaros hongarès domina i sempre va per davant

El CE Mediterrani ha perdut per 9-13 (1-4, 3-3, 1-4 i 4-2) en partit d’anada dels quarts de final de la lliga de campions contra el Dunaujvaros hongarès. El conjunt barceloní ho tindrà molt complicat en la tonada a Hongria que es jugarà el dissabte 25. En els primers minuts el Mediterrani no ha estat bé en defensa i ha encaixat un clar 0-4. Malgrat que ha reaccionat i ha entrat en el partit sempre ha anat per darrera. En el segon període s’ha situat a només dos gols (3-5) i ha tingut ocasions per situar-se a un, però s’ha arribat al descans tres gols per sota, 4-7.

El conjunt hongarès s’ha tornat a distanciar en el tercer quart i ha arribat a la màxima diferència de sis gols (5-11). En els darrers vuit minuts el Mediterrani ha intentar retallar la desavantatge i l’ha deixat en quatre gols, 9-13. Pel Mediterrani han anotat Paula Prats (3), Paula Crespi (3), Daniela Moreno, Clara Espar i Alba Muñoz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)