Si la defensa no funciona...

Handbol. Lliga europea. El Fraikin Granollers és superat en la segona meitat, perd a la pista de l’Sporting i li cedeix la segona posició del grup

Sporting 38 Fraikin Granollers 31

SPORTING:Maciel, Silva, F. Costa (7), Suárez (4), Vag, Gassama (1) i M. Costa (9) –set inicial–; Araujo, Walczak (3), Ruesga, Salvador (7, 3p), Tavares (4), Mocquais, Almeida, Folques (3) i Kristensen.FRAIKIN GRANOLLERS:Rangel, Yusuf (6), Salinas (1), Reguart (3), Martínez (4), Franco (3) i Garcia (5, 2p) –set inicial–; Torriani (1), Gurri (5), Romero, Rey (3), Amigó, Castillo, Roca i Amores.PARCIALS:2-3, 6-6, 8-8, 10-9, 13-11 i 15-14 (descans), 18-16, 23-19, 25-22, 28-24, 32-27 i 38-31.ÀRBITRES:A. Biro i O. Kiss (Hongria). Van excloure F. Costa, Salvador, Tavares i Folques, de l’Sporting, i Yusuf, Gurri i Rey, del Granollers.

El Fraikin Granollers va ser derrotat a la pista de l’Sporting per 38-31 i va cedir la segona posició del grup C de la lliga europea al conjunt portuguès. Els vallesans també van perdre el goal average respecte a l’Sporting, ja que van guanyar de tres gols a Granollers (32-29). Els vallesans no van estar bé en defensa, sobretot en la segona meitat, quan els portuguesos es van distanciar en el resultat.

La primera part va ser molt més anivellada i els granollerins van anar al davant en els primers minuts i van arribar a tenir una diferència de tres gols, 3-6. Els contraatacs dels portuguesos van fer mal al conjunt vallesà i a poc a poc van capgirar el partit fins a ser ells els que es van situar tres gols per sobre, 15-12. Es va arribar al descans amb un ajustat 15-14 després d’una petita reacció del Granollers.

L’Sporting va incrementar la intensitat de la seva defensa en la segona meitat, mentre que els granollerins no van poder aturar els germans Martín i Francisco Costa en atac, amb nou i set gols marcats respectivament, els màxims golejadors del seu equip juntament amb Salvador, que també va fer set gols. El Granollers tampoc va trobar encert en atac, va desaprofitar ocasions clares i el porter Maciel va fer bones aturades en moments importants del duel. El màxim anotador dels vallesans va ser Yusuf, que va marcar sis gols. Els portuguesos van anar incrementant el seu avantatge en el resultat a poc a poc, fins a arribar als sets gols de marge amb què va finalitzar el partit.