Handbol

El Fraikin Granollers anuncia que el porter Rangel Luan no seguirà el curs vinent

El Fraikin BM Granollers ha anunciat, a través de les xarxes socials, que el porter internacional amb el Brasil Rangel Luan no seguirà a l’equip vallesà la temporada que ve. De moment, es desconeix la propera destinació del porter, tot i que tot apunta a l’interès d’algun equip de més nivell i que podria ser estranger. El porter brasiler, que va arribar fa dos estius, després del seu pas pel Logronyo La Rioja, ha acabat per confirmar les seves grans expectatives aquest curs, en què, actualment, és el segon porter de la Lliga Plenitude Asobal amb més aturades (171) .

A més, és el tercer porter amb un percentatge més alt d’aturades, amb un 31,73%, i només superat pels dos del Barça: Emil Nielsen i Gonzalo Pérez de Vargas. Luan ha estat una peça clau a l’èxit d’aquests dos cursos del Granollers. De fet, aquesta temporada ja s’ha consolidat com el porter titular, tot i que, també és cert, les lesions del seu company a la porteria, Marc Guàrdia, han ajudat a consolidar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)