Handbol

El Barça renova Blaz Janc fins al 2028

El club blaugrana s’assegura la continuïtat de l’extrem eslovè, un dels jugadors més polivalents de la plantilla

El Barça i l’extrem eslovè Blaz Janc (Brezice, 1996) han oficialitzat avui l’acord per allargar quatre temporades més el seu vincle contractual, fins al juny del 2028. D’aquesta manera, el club blaugrana s’assegura la continuïtat d’un extrem polivalent, ja que Carlos Ortega també l’ha fet servir sovint en la primera línia, tant de lateral com sobretot de central.

Blaz Janc va arribar a la disciplina culer l’estiu del 2021 provinent del Kielce polonès i va signar per quatre temporades. El seu excel·lent rendiment ha fet que el club blaugrana s’hagi decidit per la renovació abans que finalitzi el contracte el 2024. L’eslovè s’ha convertit en un comodí per als esquemes ofensius de Carlos Ortega, que a més de fer-lo jugar a la seva posició natural d’extrem, també l’utilitza al lateral dret i fins i tot de central. En defensa, si fa no fa igual. Pot defensar a l’extrem, una mica més centrat i d’avançat quan el tècnic català decideix jugar amb una disposició 5-1.

Regularitat

Els números de Janc des de la seva arribada al Barça són constants i d’una regularitat extraordinària. La primera temporada com a blaugrana va sumar 100 gols a l’Asobal i 48 a la Champions i tot i que la segona temporada van baixar una mica els seus registres, 74 a la competició domèstica i 28 a Europa, la segona temporada amb Carlos Ortega ha fet que els seus registres golejadors hagin millorat notablement i ja en totalitza més (32) que la temporada passada a la Champions amb només 12 partits jugats, mentre que a l’Asobal n’acumula 61 en 16 participacions.

Janc ha parlat pels mitjans oficials del club: “Estic molt agraït. Estic molt content. És un plaer jugar aquí perquè per mi és el millor club del món. La meva família també està molt a gust aquí. Podré estar al Barça vuit anys i espero que després encara hi pugui continuar més temps. Ja hem guanyat dues Champions i espero que podem continuar guanyant molts més títols perquè tenim un gran equip, i ho donarem tot.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)