Handbol

Domen Makuc renova amb el Barça fins al 2026

El club blaugrana i el central eslovè allarguen dues temporades més la seva vinculació

El Barça i el primera línia eslovè Domen Makuc han arribat a un acord per ampliar el contracte per dues temporades més. L’actual contracte expirava el juny del 2024 i, per tant, Makuc i el club blaugrana continuaran vinculats fins a l’estiu del 2026. Tot i que avui s’ha anunciat de manera oficial, el coordinador de la secció d’handbol Joan Marín ja ho va avançar dijous passat, en la mitja part del partit de la Champions contra l’Elverum. Pròximament, serà el torn de la renovació del també jugador eslovè Blaz Janc.

L’arribada de Makuc al Barça es va produir l’estiu del 2020 provinent del Celje eslovè, on va debutar amb 16 anys a la competició nacional. El central és el jugador més jove a debutar a l’EHF Champions League aquest segle amb 17 anys. El seu potencial va fer que el Barça es fixés en ell i va signar-lo per quatre temporades. El debut de Makuc amb el Barça va ser a la Supercopa d’Espanya, on va marcar set gols i va ser nomenat MVP del torneig. La seva evolució és evident i Carlos Ortega ha volgut assegurar-se la màgia, creativitat i experiència per al Barça del futur. L’eslovè és un jugador amb grans dots per a la direcció del joc, a banda de tenir un bon llançament exterior. A més, és conegut per la seva depurada tècnica, que l’ajuda en les seves penetracions per llançar des dels sis metres.

Makuc té una bona mitjana de gols a la lliga Asobal. En els 75 partits jugats fins ara, l’eslovè ha marcat 189 amb una mitjana per partit de 2.52. A l’EHF Champions League, la seva aportació és de 65 gols en els 47 partits jugats vestint la samarreta blaugrana.

Makuc ha valorat la seva renovació en declaracions als mitjans oficials del club: “Primer de tot vull agrair al club per la seva confiança. Estic molt content perquè aquí ho tinc tot. Tenim un equip molt jove i amb aquesta plantilla poden continuar fent història. Des de petit que el meu somni era jugar aquí i el més important és poder continuar guanyant títols.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)