Waterpolo

Duel de líders entre el Pro Recco i el Barceloneta

Waterpolo. Els dos millors del grup A de la lliga europea juguen a Itàlia

El Zodiac Atlètic Barceloneta i el Pro Recco són els dos primers, amb els mateixos punts, del grup A de la lliga de campions i s’enfronten en el duel estel·lar de la competició a Milà, Itàlia (21 h). Els barcelonins buscaran la revenja a la dura derrota que van rebre en la primera volta a casa (5-11), l’única que han encaixat aquesta temporada en la competició europea. Tant el Barceloneta com el Pro Recco han sumat set victòries en vuit partit i estan empatat a 21 punts. Els italians van perdre el seu únic partit en la primera jornada a la pista de l’Olympiacòs, el tercer del grup amb 19 punts.

L’entrenador de l’Atlètic Barceloneta, Elvis Fatovic, té molt present el partit d’anada i explica: “Cal canviar algunes coses del primer partit” i en aquest sentit es mostra segur que poden jugar “molt millor en un partit intens”. El jugador navarrès del conjunt barceloní, Alberto Munárriz, reconeix que van cometre molts errors en el primer partit i comenta: “Si els corregim i juguem més agressius en atac podrem tenir possibilitats” Alberto Munárriz diu que els favorits són els italians, però que “ells també tenen la pressió de guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)