Tennis

Carlos Alcaraz arriba a les 100 victòries a Indian Wells

El murcià aconsegueix aquesta fita en 132 partits, el segon amb menys partits en fer-ho. S’ha imposat al neerlandès Grieskpoor per 7-6 i 6-4,

Carlos Alcaraz ha aconseguit la victòria número 100 a la seva carrera esportiva a l’ATP després d’imposar-se a la segona ronda del Masters 1000 d’Indian Wells al neerlandès Tallon Grieskpoor per 7-6 i 6-4. Amb aquest triomf, Alcaraz es converteix en el segon tennista amb menys partits a l’ATP en assolir-ho, només per davant de l’alemany John McEnroe.

El guanyador de 7 Grand Slam va arribar amb 19 anys al centenar de triomfs després d’haver disputat 131 partits. Mentrestant, Alcaraz només ha necessitat un partit més, 132, per assolir la xifra de tres dígits de victòries. Això sí, ha superat a figures com l’americà Andre Agassi, que va necessitar 135 partits (és a dir, 3 més que Alcaraz) per obtenir les 100 victòries.

Per darrere seu, queden els més grans del tennis mundial. I és que, per exemple, Rafa Nadal va precisar 137 partits per comptabilitzar 100 victòries, Novak Djokovic 143 i el suís Roger Federer, que va penjar la raqueta l’any passat, en va fer servir 171. En total, el percentatge de partits jugats acredita un 75,75% d’enfrontaments guanyats.

Parlant del partit, a diferència del partit de la primera ronda, el murcià ha patit més per doblegar al pilot dels Països Baixos. I és que, al primer set, el número 2 ha resolt a favor la màniga gràcies a un tie break. Ja en el segon set, l’espanyol ha pogut trencar el servei del seu rival per emportar-se el partit amb un 6-4. El seu rival a la següent ronda serà el britànic Jack Draper, que ha superat a l’experimentat Andy Murray per 7-6 i 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)