Tennis

Carlos Alcaraz avança a quarts de final d’Indian Wells sense complicacions

El tennista murcià ha superat el britànic Jack Draper en poc més de 45 minuts gràcies, en part, a una lesió a l’abdomen del seu rival

Carlos Alcaraz continua el seu camí per a tornar al número 1 del món després del Masters 1000 d’Indian Wells. El tennista murcià s’ha desfet aquesta matinada del britànic Jack Draper amb un còmode 6-2 i 2-0 en poc més de 45 minuts i avança als quarts de final del torneig que s’està celebrant en l’Indian Wells Tennis Garden, a Califòrnia. Això sí, el número 2 del rànquing ATP ha tingut un partit més fàcil del que inicialment es podria preveure, per culpa de la lesió del seu rival. I és que Draper s’ha vist obligat a retirar-se del torneig a causa d’un problema en l’abdomen. Abans, però, l’espanyol ja havia posat el partit molt a favor, dominant des de l’inici, gràcies a un break en el primer joc del partit.

Posteriorment, el murcià ha tornat a trencar el servei del seu rival, finalitzant el primer set per 6-2. Una vegada finalitzat el primer set, els problemes de Draper han anat a poc a poc visibilitzant-se, perdent els dos primers jocs del segon set sense gaire oposició. Al tercer joc, el britànic s’ha vist obligat a aturar-se i regalar el partit a Alcaraz, sumant així la seva 50a victòria en pista dura.

“A ningú li agrada guanyar un partit així, passar a la següent ronda d’aquesta manera, però el tennis és dur i la salut és més important que un torneig. Crec que ha fet bé a retirar-se i li desitjo el millor a la seva recuperació”, ha dit Carlos Alcaraz a Jack Draper una vegada ha finalitzat el partit.

El rival de la pròxima eliminatòria per a Carlos Alcaraz serà el canadenc Felix Auger-Aliassime, que ha necessitat 2 hores i 46 minuts per superar a l’estatunidenc Tommy Paul per 3-6, 6-3 i 7-6 en un partit molt complicat. Si l’espanyol obté la victòria en aquest partit, arribaria a les semifinals i estaria a només una victòria de poder optar al títol d’Indian Wells i al número 1, el qual aconseguiria si guanya el torneig.

A la resta del quadre dels quarts de final, a més de l’Alcaraz contra Auger-Aliassime, també hi seran l’americà Tifaoe, que s’enfrontarà al britànic Cameron Norrie; Daniïl Medvédev, que mesurarà forces amb l’andalús Alejandro Davidovich, i el també nord-americà Taylor Fritz, que jugarà davant l’italià Jannik Sinner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)