Handbol

Sis dies d’alt nivell i màxima intensitat

Handbol. El Fraikin Granollers, que es juga avui a Logronyo l’accés als quarts de la copa, té tres duels decisius de tres competicions

El Fraikin Granollers afronta tres partits decisius en tres competicions diferents en els pròxims sis dies, en els quals l’equip es posarà a prova. Sis dies amb enfrontaments d’alt nivell, màxima intensitat i molt en joc que comencen avui amb la visita a la pista del Logronyo La Rioja per jugar la tercera eliminatòria de la copa del Rei (20.45 h) a partit únic. Hi ha en joc la classificació per als quarts de la fase final de la competició. Dissabte els vallesans jugaran a Lleó la semifinal de la copa Asobal contra l’Abanca Ademar, l’amfitrió, (20.30 h). Si es classifica diumenge jugaria la final. El Granollers tancarà aquest sis dies frenètics amb el partit d’anada dels vuitens de la lliga europea, que jugarà dimarts vinent a casa contra l’Skanderborg-Aarhus danès (20.45 h).

El conjunt granollerí és molt conscient del que ha d’afrontar, vol anar pas a pas, i el primer és classificar-se per als quarts de la copa del Rei que es jugarà a Santander del 5 al 7 de maig. “És un partit clau per poder continuar en aquesta competició. És un partit molt complicat davant un rival que a l’últim partit ens va derrotar, fa poc, a casa (29-32), i que, a més, va jugar molt bé”, va comentar l’entrenador del conjunt vallesà, Antonio Rama. El Logronyo ha incorporat fa poc Luciano Silva, cedit pel Benfica, i Antonio Rama explica: “Els dona més llançament exterior i una rotació més defensiva.” El Granollers ja sap el que és guanyar al Palau d’Esports de La Rioja aquesta temporada, ja que en la primera volta de la lliga es va imposar per un clar 24-35.

ELS ALTRES PARTITS

Dissabte juga la copa Asobal i dimarts, l’anada dels vuitens de la lliga europea
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)