Handbol

El Granollers cau a Logronyo (34-30) i queda fora de la fase final de la copa del rei

El Fraikin BM Granollers ha perdut a la pista del Logronyo la Rioja (34-30) en la tercera eliminatòria de la copa del rei i s’ha quedat fora de la fase final de Santander, que es disputarà del 5 al 7 de maig. El conjunt vallesà ha alternat fases de bon joc amb d’altres de col·lapse, i no ha pogut superar el conjunt local, que ha sabut jugar millor les seves cartes. Antonio García, amb 10 gols, un terç del total de l’equip, ha estat el màxim golejador del Granolles. El Logronyo, doncs, s’afegeix a la final a vuit que disputaran el Blendio Sinfín (amfitrió) i el Barça (campió vigent), a més del Guadalajara, el Torrelavega, el Cangas do Morrazo, l’Ademar de Lleó i el Valladolid.

El conjunt vallesà ha colpejat primer. Molt endollat i amb gols en transició ha segellat un primer parcial de 7-10, que ha propiciat el primer temps mort de Miguel Ángel Velasco (13’). Amb un penal executat per Antonio García, el BM Granollers ha arribat a manar per 4 gols de renda (9-13), però aquí s’ha acabat la pólvora catalana. Els d’Antonio Rama han perdut clarividència en atac, i amb els gols de penal de David Cadarso (5) el Logronyo ha iniciat el camí de la remuntada. El primer acte s’ha acabat amb avantatge local (16-15) després d’un parcial de 7-2 en els últims 12 minuts.

El principi de la segona meitat ha estat molt equilibrada. El BM Granollers ha marcat el ritme inicialment i ha tornat a prendre el comandament després d’una vaselina de Sergi Franco (21-23). Però la història de la primera meitat s’ha tornat a repetir. El conjunt vallesà s’ha encallat en atac i amb la precipitació i la pèrdua de pilotes ha facilitat la reacció del Logronyo. El conjunt de la Rioja ha anotat gols fàcils de contraatac i ha capgirat totalment el guió amb un parcial de 7-1 (30-25). Després d’un parell de temps morts de Rama i amb els gols d’Antonio García, el Granollers ha pogut escurçar diferències (31-29), però ja no ha pogut passar d’aquí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)