Tennis

Tiafoe i Medvédev avancen a les semifinals d’Indian Wells

El tennista nord-americà ha derrotat Cameron Norrie per un doble 6-4, mentre que el rus ha fet el mateix amb Alejandro Davidovich per 6-3 i 7-5

El primer Masters 1000 de la temporada 2023 està arribant a la seva fase final i ja es coneixen dos dels primers semifinalistes del torneig d’Indian Wells. En el primer partit de quarts de final, el local Frances Tiafoe ha derrotat per un doble 6-4 davant el britànic Cameron Norrie.

D’aquesta manera, el nord-americà ha trencat la ratxa de vuit triomfs consecutius i arriba als quatre millors d’un Masters 1000 per primera vegada a la seva carrera. L’estatunidenc ha anat amb tot des de l’inici, combinant cops guanyadors, eficàcia i potència i, gràcies a una trencada de servei en cada un dels sets, ha deixat al provinent de Sud-àfrica sense opcions a reaccionar.

A la següent eliminatòria, les semifinals, el tennista nascut a Maryland s’enfrontarà al número 6 del món, el rus Danïil Medvédev. El tennista Moscou ha superat a l’eliminatòria anterior a una de les revelacions del torneig, l’espanyol Alejandro Davidovich per 6-3 i 7-5 en una hora i 46 minuts. L’andalús només havia cedit un set en tot el torneig, mostrant molta solidesa. No obstant això, no ha pogut parar la bona ratxa d’un dels millors jugadors del calendari.

I és que Medvédev no ha deixat possibilitat per canviar el resultat, deixant un 6-3 en el primer set. Així i tot, el malagueny ha deixat una bona imatge, perdent per 7-5 el segon set i sent derrotat, però mostrant una bona imatge. El quadre de les semifinals del primer Masters 1000 de la temporada no està complet. Aquesta nit, a partir de les 11 de la nit horari català, es jugarà el tercer partit dels quarts de final a la pista central de l’Indian Wells Tennis Garden entre l’italià Jannik Sinner i el tennista nord-americà Taylor Fritz.

Per la seva banda, l’últim partit del quadre de quarts de final, que enfrontarà al número 2 del món, Carlos Alcaraz i al canadenc Félix Auger-Aliassime, es durà a terme el divendres a partir de les 2 de la matinada horari català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)