Tennis

Els favorits es fan forts a Girona

Tennis. Els quatre primers caps de sèrie –Cachín, Munar, Martínez i Marozsan– superen els setzens de final de l’Eurofirms Girona-Costa Brava. El quadre queda orfe de tennistes catalans

Els quatre màxims favorits van accedir ahir als vuitens del Challenger Eurofirms Girona-Costa Brava en una jornada marcada per les eliminacions dels tres catalans que quedaven en el quadre: Álvaro López San Martín, Oriol Roca i Pol Martín. L’argentí Pedro Cachín (1), 63è de l’ATP, es va desfer del belga de 17 anys Gilles Arnaud Bailly –número 3 del món júnior– tot i un ensurt inicial per 3-6, 6-4 i 6-3 i jugarà demà els vuitens contra l’argentí Juan Bautista Torres. També va reeixir el mallorquí Jaume Munar (2), l’altre top 100 del torneig (66è), que es va desfer del txec Svrcina: 6-2 i 6-4. Se les haurà amb el romanès Nicholas David Ionel. L’alzirenc Pedro Martínez (3), per la seva banda, va vèncer el coreà Gerard Campana Lee per 6-3 i 7-6 (2) i s’enfrontarà avui a l’andalús Pablo Llamas, mentre que l’hongarès Fábián Marozsan (4) va fer fora el barceloní Álvaro López San Martín per 7-6 (3), 2-6 i 7-6 (5). El seu rival serà el rus Ivan Gakhov. Pel que fa als altres catalans, Oriol Roca va caure contra l’argenti Mariano Navone per 3-6, 6-3 i 7-6 (2) i el lucky looser Pol Martín va perdre contra l’ucraïnès Oleksii Krutykh: 6-2, 3-1i retirada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)