Natació

Títols estatals per Marina Garcia, Carles Coll i Adrian Santos per acabar

El nedador del CN Sabadell ha fet la marca de consideració pel mundial en el 200 m braça

Marina Garcia i Carles Coll, del CN Sabadell, en els 200 m braça i Adrian Santos (CN Sant Andreu) en els 50 m esquena han guanyat el títol estatal en la darrera jornada del campionat d’Espanya Open absolut que s’ha disputat a Palma. Carles Coll s’ha imposat amb 2:10.71, que és la seva marca personal i també marca de consideració pel mundial de Fukuoka. La segona plaça del podi l’ha ocupat el seu company d’equip Àlex Castejon amb 2:13:09. En la mateixa prova femenina Marina Garcia ha guanyat la seva setena medalla d’or en aquesta distància, i ho ha fet amb 2:26.66. La tercera plaça ha estat per Jessica Vall (CN Sant Andreu) amb 2:27.62.

Adrian Santos ha guanyat el títol estatal en els 50 m esquena amb 25.36, mentre que l’andalús Manuel Martos (CN Sabadell) ha estat tercer amb 25.76. En els 400 m lliure Ferran Julià (CN Sabadell) s’ha emportat la medalla de plata 3:51.26.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)