Tennis

Djokovic recupera el número 1, però la lluita amb Alcaraz continua

El serbi ha tornat al capdavant de la classificació després del torneig de Miami, però ho tindrà difícil si vol mantenir la posició durant la gira de terra

Novak Djokovic ha recuperat el número 1 del món posterior al torneig de Miami. El serbi no ha disputat cap dels dos tornejos de la gira americana per culpa de no poder entrar als Estats Units. Així i tot, s’ha posat al capdavant de la classificació gràcies a l’eliminació de Carlos Alcaraz a les semifinals davant l’italià Jannik Sinner en 3 sets, per 7-6, 4-6 i 2-6.

Després d’aquest Màsters 1000, Djokovic li treu 380 punts a Alcaraz. Per tant, es jugaran arribar a Rolland Garros al capdavant de la classificació. Aquest camí s’inicia a Montecarlo, on tots dos defensen la mateixa quantitat de punts, 10, ja que van caure a la primera eliminatòria.

Posterior a això, Alcaraz jugarà el Barcelona Open Banc Sabadell, on el murcià defensa el títol, mentre que ‘Nole’ jugarà el torneig de Belgrado, on va arribar a la final del torneig. Per tant, aquella setmana, el serbi jugarà amb l’objectiu d’augmentar la distància respecte a l’espanyol.

Després de la setmana del Godó, arriba el torneig de Madrid, on Alcaraz defensa el títol, mentre que Djokovic té 360 punts de les semifinals del torneig. En el següent Màsters 1000, el de Roma, passarà completament al contrari. Djokovic és l’actual campió del torneig i, per tant, defensa 1000 punts, mentre que Alcaraz no defensa cap punt, ja que l’any passat no va jugar a Itàlia.

La gira de terra batuda finalitzarà amb el torneig més important del calendari ATP: Roland Garros. En el grand eslam francès, com també passa a Montecarlo, tots dos defensen la mateixa quantitat de punts, 360, pel fet que tots dos van arribar als quarts de final del torneig. Per tant, la gira de terra batuda es presenta com un punt clau de la temporada a la lluita del número 1 del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)