Tennis

Rafa Nadal i Carlos Alcaraz, amb problemes físics, no participaran a Montecarlo

El manacorí diu que no està preparat per competir al més alt nivell i el murcià pateix artritis

Rafa Nadal i Carlos Alcaraz han anunciat mitjançant les seves xarxes socials que no jugaran el Màsters 1000 de Montecarlo que començarà a partir d’aquest dissabte 8 d’abril. Per una banda, el manacorí encara no s’ha recuperat de la seva lesió en el psoes ilíac (part situada a l’abdomen del cos) que va patir a la segona eliminatòria de l’Open d’Austràlia, i per l’altre el murcià te problemes d’artritis després de la gira americana.

Rafa Nadal s’ha estat recuperant a les pistes del seu campus a Manacor. Semblava que es recuperaria per a la gira americana, ja sigui per a Indian Wells o Miami. No obstant això, el mallorquí va anunciar que no hi participaria en tots dos tornejos per recuperar-se d’aquesta lesió. Ara, tampoc iniciarà la gira de terra batuda amb un torneig que ha guanyat 11 vegades.

“Encara no em trobo preparat per competir al més alt nivell. No podré jugar en un dels tornejos més importants de la meva carrera, Montecarlo. Lamentablement, no em trobo encara en condicions de jugar amb les màximes garanties i continuo el meu procés de recuperació i preparació, esperant tornar aviat a la competició”, ha comentat el número 14 del món mitjançant les seves xarxes socials.

Respecte al seu retorn, en una cerimònia dels Premis de la Fundació Nadal, l’ex número 1 no va assegurar quan tornarà. “No sé d’on surt aquesta informació, però evidentment, si fos cert ho confirmaria, però malauradament no ho puc fer. Hem d’anar dia a dia i no avançaré una cosa que després no podré complir; diré les coses quan realment les sàpiga, van ser les paraules de Rafa Nadal.

Mentrestant, Alcaraz ha estat en els últims dos Masters 1000, guanyant a Indian Wells i perdent en semifinals a Miami davant Jannik Sinner. Precisament en aquest partit davant l’italià, el murcià va patir una artritis que li deixarà fora del següent torneig, on defensava 10 punts d’arribar a la segona ronda del torneig. Això li condicionaria en la lluita pel número 1 del món, ja que Novak Djokovic sí que jugarà aquest torneig.

“Després de dos mesos fora, estic feliç de tornar a casa, però trist perquè vaig acabar el meu darrer partit a Miami amb molèsties físiques. Després de visitar avui el meu metge, el Dr. Juanjo Gómez, a Múrcia i ser avaluat, no podré anar a Montecarlo per començar la gira de terra batuda. Tinc artritis posttraumàtica a la mà esquerra i molèsties musculars a la columna que necessita repòs per preparar-me per tot el que ha de venir”, ha dit el número 2 del món al seu compte de twitter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)