Ciclisme

Segon triomf d’etapa al Giro per a Nico Denz (Bora)

El grup de Geraint Thomas i la resta de favorits entra a 21:11 i Bruno Almirall (FDJ) és el nou líder

Nico Denz (Bora) suma el segon triomf in extremis en la catorzena etapa del Giro, de 194 quilòmetres amb inici a Sierre (Suïssa) i final a Cassano Magnago (Itàlia: Hi havia un port de 1a categoria a 139 de l’arribada i de nou la pluja ha marcat el desenvolupament de la jornada. L’alemany, que ha requerit la photo finish per la igualtat amb Derek Gee (Israel-), és el segon corredor que repeteix victòria, després de Remco Evenepoel.

La fuga ha comptat amb 29 homes, que a 100 quilòmetres superava els 10 minuts de marge respecte el pilot i que arribaria a superar els 13 quan Alberto Bettiol (EF) a 64,7 obria les hostilitats en el grup capdavanter.

Davide Ballerini (Soudal-QuickStep), Laurenz Rex (Intermarché), Stefano Oldani (Alpecin) i Toms Skujinš (Trek) agafaven mig minut respecte la resta d’escapats i arribaven a superar els 16 minuts sobre el grup del líder. Rex no aguantava al davant i els altres tres afrontaven el desenllaç amb un grup de cinc perseguidors que finalment els atrapava per jugar-se el triomf en un esprint agònic entre

Un grup de 7 homes entrava a 51 segons amb 18:37 de marge per a Geraint Thomas (Ineos) per mantenir el rosa que virtualment era per a Bruno Almirall (FDJ). El grup del líder ha entrat a 21:11 i Almirall és el nou líder de la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)