Futbol sala

El Barça s’allibera amb gols

Futbol sala. L’equip de Jesús Velasco es refà després dels mals resultats amb un triomf convincent contra el Valdepeñas, amb un joc prou millorat sobretot en la segona part, en el primer partit del ‘play-off’ de quarts de final

Barça (1) 5 Valdepeñas (0) 2

BARÇA:Dídac, Coelho, Dyego, Catela i Pito -inicial-; Ferrão. Matheus, Ortiz, Antonio, S. González, Adolfoi Marcenio.VIÑA ALBALI VALDEPEÑAS:Edu, Lolo, Claudino, Pol Pacheco i Abbasi -inicial-; Solano, Boyis, Bynho, Rato, Nano, Lemine, Preá i Ivi.GOLS:1-0 8’) Pito. 1-1 (9’) Ivi. 2-1 (22’) Matherus. 3-1 (35’) S. González. 4-1 (37’) Catela. 5-1 (39’) Coelho. 5-2 (39’) Ivi.ÀRBITRES:Madorrán i Azpeteguia.

El Barça va iniciar el play-off de quarts amb un triomf convincent per 5-2 contra el Valdepeñas en un partit en què va recuperar el gol i les bones sensacions, sobretot en la segona part. L’equip de Jesús Velasco tindrà l’oportunitat de rubricar el pas a les semifinals dissabte a la pista del Valdepeñas (20.30 h).

El Barça es va avançar amb un gran xut de Pito, que va controlar amb un toc una passada magnífica de Catela, que va fer gala de la seva gran visió de joc, i va engaltar en el segon (1-0). Un error d’Adolfo, però, va permetre al Valdepeñas empatar mitjançant Ivi (1-1). El Barça va tenir força més possessió, però li va faltar generar més perill, tot i que Pito, tres segons abans del descans, va llançar la pilota a fora en una ocasió claríssima. El Valdepeñas va generar ben poc, però va estar a punt de penalitzar més errors blaugrana. El gol de Matheus tot just arrencar el segon temps va ser clau (2-1). El Barça es va alliberar i, tot i que el rival també va apujar el llistó, va saber rematar la feina. El pitxitxi Sergio González va fer el 3-1 i Catela, en una jugada de pressió, va sentenciar (4-1). Els visitants van fer atac de cinc els darrers quatre minuts i Coelho va clavar el 5-1 a porta buida quan només faltaven 40 segons per al final i tot el peix estava venut. Ivi, de nou, va marcar el segon del Valdepeñas quan faltaven dos segons per al so de la botzina. En l’altre partit de quarts, el Jaén va vèncer el Pozo Múrcia (2-1). Avui es juga el Cartagena-Inter –eliminatòria de la qual sortirà el rival del Barça o el Valdepeñas– i el Palma-Noia.