Waterpolo

Fatovic: “Al Jug Dubrovnik li tinc molt de respecte”

Waterpolo. El tècnic de l’Atlètic Barceloneta és tot un ídol en el club croat, que serà el seu rival en els quarts de la final a vuit de la Champions a Belgrad

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ja té el full de ruta marcat en la final a vuit de la Champions de Belgrad. El conjunt mariner va segellar dimecres contra el Dinamo de Tbilisi (13-9) el lideratge en la fase de grups per primera vegada en la història i d’entrada esquiva els rivals més poderosos del grup B (Brescia, Novi Beograd i Ferencváros). L’encreuament de quarts contra el Jug Dubrovnik, dimecres vinent (15.30 h), serà molt especial per al tècnic del Barceloneta, nascut fa 52 anys en la coneguda com la perla de l’Adriàtic i un dels jugadors llegendaris del club que va conquerir les copes d’Europa del 2001 i el 2006. També hi va exercir de tècnic (2007-11), abans de fer de segon entrenador de Croàcia (2008-12) i de seleccionador d’Austràlia (2013-21). De fet, en el Jug hi juga el seu fill Loren, que s’ha lesionat i es perdrà la fase final de la competició europea.

Elvis Fatovic admet que jugar contra el Jug sempre és especial: “Serà un partit diferent perquè és l’equip en què he jugat gairebé tota la vida i li tinc molt de respecte. És un dels clubs més grans del món, però ja vaig viure aquesta experiència l’any passat, en el segon partit de la final a vuit de Belgrad. Tampoc és una sensació nova per a mi perquè com a seleccionador d’Austràlia també m’havia enfrontat més d’una vegada a Croàcia.” El tècnic mariner considera que s’equivocarien si van a Belgrad amb la mentalitat que són superiors perquè han acabat líders i el Jug no ha passat del quart lloc de l’altre grup. “Ara tots comencem de zero i és igual el que hagis fet abans. A més, ells ja han demostrat que a un sol partit són capaços de vèncer qualsevol rival, com s’ha vist contra el Ferencváros, o contra el Novi Beograd en la lliga regional. El primer partit del torneig sempre pot ser un partit trampa”, adverteix. D’altra banda, el Barceloneta i el Jug es coneixen perfectament, ja que fa un mes van fer una estada plegats. Fatovic està focalitzat en el partit contra el Jug i de moment no vol mirar més enllà: “Arribem en un bon moment. En general, hem fet una gran temporada. Després de guanyar la lliga, hi anem amb moltes ganes, però només pensem en el primer partit.” En la mateixa part del quadre que els mariners, hi transiten el Novi Beograd, l’amfitrió i finalista de l’última edició, i l’Olympiacòs.

LES REACCIONS

Sempre és diferent jugar contra el Jug perquè és el club de la meva vida, però aquest cop no hi serà el meu fill [Loren] perquè s’ha lesionat
Elvis Fatovic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)