El Barceloneta cau en els penals en les semifinals de la Champions contra el Novi Beograd (10-12)

L’equip mariner lluitarà demà pel bronze contra el Vouliagmeni, que sucumbeix contra el Pro Recco (8-12), el defensor del títol

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha caigut en les semifinals de la Champions contra el Novi Beograd (10-12) en un partit que s’ha hagut de resoldre en la tanda de penals. El duel ha tingut diferents alternatives (1-1, 4-2, 1-4 i 2-1) i el conjunt mariner, a partir d’una gran defensa i tot i fallar fins a 8 superioritats, ha estat capaç de discutir-li el triomf als amfitrions fins al límit del temps reglamentari. Des del punt fatídic l’equip serbi no ha perdonat, mentre que els xuts al travesser de Munárriz i al pal de Pavillard han acabat condemnant el conjunt català. L’Atlètic Barceloneta lluitarà demà pel bronze contra el Vouliagmeni, que ha sucumbit contra el Pro Recco (8-12) en l’últim partit de la jornada. En la pugna pel títol, doncs, es repetirà el duel del curs passat entre el conjunt transalpí, que aspira a la seva onzena corona, tercera consecutiva, i el Novi Beograd, que busca la primera.

Jaksic ha trencat el glaç amb un gol en superioritat des de la boia. Roger Tahull ha enviat al pal una oportunitat molt clara des dels 2 metres i l’equip mariner ha hagut d’esperar més de 5 minuts per veure porteria. Marc Larumbe, a més de multiplicar-se en tasques defensives, no ha perdonat en un contraatac i ha restablert l’equilibri amb un xut ajustat al pal de la porteria coberta pel seu excompany Joao Pedro. Ja en el segon quart, l’Atlètic Barceloneta ha fet un pas endavant. Ha mantingut l’excel·lent llistó defensiu i en atac ha anotat tres gols consecutius per prendre la iniciativa. Un penal executat per Perrone, una canonada des del mig de l’arc de Munárriz i un xut amb rebot de Matkovic enfilaven la renda catalana fins als 3 gols (4-1). Zivko Gocic es veia obligat a demanar temps mort per aturar la dinàmica. El conjunt local ha retallat diferències amb molta fortuna. Un xut de Strahinja Rasovic ha colpejat la mà de Munárriz i s’ha colat mansament per sobre d’Aguirre. El jugador navarrés s’ha redimit d’immediat perquè ha anotat un penal forçat per Tahull. Skoumpakis ha signat el 5-3 abans d’arribar a l’equador.

La reacció dels amfitrions, més efectius en les superioritats, es consumava en el tram inicial de la segona part. Pijetlovic, Drasovic i el terrassenc Álvaro Granados capgiraven el resultat (5-6). Larumbe trencava la sequera marinera gràcies a un altre penal, però Pjetlovic signava el 6-7 abans d’abordar el quart definitiu. L’equip mariner arribava viu als últims 8 minuts de joc. I encara més després de les dianes de Munárriz i de Perrone, que culminava un gran contraatac ben assistit per Famera, i que tornava a col·locar el Barceloneta momentàniament per davant (8-7). El Novi Beograd aprofitava molt més les superioritats i Vlachopoulos tornava a signar l’empat. Encara restaven 3:08 de partit, però ningú ha estat capaç de veure porteria i la semifinal s’ha hagut de resoldre en els penals.