Handbol

El Füchse de Berlín, el primer finalista de la Lliga europea

L’equip germànic reacciona i supera clarament el Montpeller (29-35) després d’una primera meitat equilibrada (16-16)

El Füchse de Berlín s’ha convertit en el primer finalista de la Lliga europea després de vèncer amb autoritat el Montpeller (29-35) al Flens-Arena. L’equip occità ha marcat el ritme en el primer temps, però no ha pogut evitar que el conjunt alemany forcés les taules a la mitja part (16-16). Després de la represa el panorama ha canviat radicalment. El Füchse ha pres el comandament i ha passat per sobre del rival, que s’ha col·lapsat en atac i no ha trobat la fórmula per neutralitzar el conjunt comandat per Mathias Gidsel (6 gols). També han destacat en l’aspecte golejador Hans Lindberg i Mijailo Marsenic, amb 8 i 6 gols respectivament.

El Montpeller ha començat més entonat. Amb la defensa més ajustada, ha pogut imposar el seu ritme de joc ràpid i a còpia de transicions obrir la primera escletxa (9-6). L’equip occità, però, no ha pogut mantenir el nivell i amb les rotacions ha vist com el Füchse li començava a guanyar terreny. Les primeres aturades de Dejan Milosavlev han impulsat la reacció germànica, que amb la direcció de joc de Mathias Gidsel i l’efectivitat en els penals de Hans Lindberg ha pogut signar les taules (16-16) abans d’arribar a l’equador.

L’embranzida del Füchse ha tingut continuïtat després de la represa. Sota la batuta de Gidsel, amb bones connexions amb Marsenic en el pivot, i amb les intervencions de Milosavlev, l’equip alemany ha pres la iniciativa i s’ha escapat fins al 18-22. Les contínues exclusions passaven factura al Montpeller, que veia impotent com el seu rival posava la directa cap a la final (19-25). Patrice Caneyer demanava un altre temps mort per intentar canviar la dinàmica. L’equip francès aturava el cop (21-25), però el Füchse replicava d’immediat (21-28). El tram final ha estat un intercanvi de gols en què l’equip de Jaron Siewert ja no ha hagut de patir per la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)