Tennis

L’alemany Daniel Altmaier fa fora Jannik Sinner (8) a Roland Garros

La gran sorpresa de la jornada a Roland Garros l’ha signat l’alemany de 24 anys Daniel Altmaier (79è de l’ATP), que ha eliminat a l’italià Jannick Sinner (8) en cinc sets en una marató de 5h29, el cinquè partit més llarg de la història del torneig: 6-7 (0), 7.6 (7), 1-6, 7-6 (4) i 7-5. El noruec Casper Ruud (4), per la seva banda, ha reeixit contra l’italià Giulio Zeppieri –6-3, 6-2, 4-6 i 7-5– i se les heurà amb el xinès Zhizhen Zhang. El noruec Casper Ruud (4) va reeixir conta l’italià Giulio Zeppieri –6-3, 6-2, 4-6 i 7-5– i se les heurà amb el xinès Zhizhen Zhang

Un dels partits de la sessió nocturna no es va dispar perquè el francès Gael Monfils, un dels gran ídols locals, es va retirar abans de jugar contra el danès Holger Rune (6), desgastat per la remuntada heroïca que havia protagonitzat en el primer partit conta l’argentí Sebastian Báez.

En el quadre femení, La cap de cartell del quadre femení i vigent campiona, la polonesa Iga Swiatek (1), ha derrotat la nord-americana Claire Liu per6-2 i 6-3 i se cita en setzens amb la xinesa Xinyu Wang. També ha passat fluix la kazakha Elena Rybakina (4) contra la txeca Linda Noskova: 6-3 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)