Tennis

Djokovic necessita més de tres hores i mitja per passar als vuitens de París

El tercer favorit troba molta resistència en Davidovich al que supera per 7-6 (4), 7-6 (5) i 6-2

Novak Djokovic ha necessitat més de tres i i mitja per classificar-se pels vuitens de final de Roland Garros, tot i que ha guanyat en tres sets. El malagueny Alejandro Davidovich ha oposat molta resistència al tercer favorit del gran eslam de París, però al final ha cedit per 7-6 ((4), 7-6 (5) i 6-2 en 3h36. Els dos primers sets han estat espectaculars per les alternatives en el marcador, els trencaments de servei i l’emoció. A cada break d’un jugador el rival l’hi tornava el trencament tot seguit i el set es mantenia anivellat fins el tie-break que s’ha emportat el serbi. En la primera mànega hi han hagut quatre trencaments de servei i en la segona sis. En el tercer set el malagueny ha acabat les forces i Novak Djokovic s’ha emportat la victòria.

Lorenzo Sonego ha protagonitzat la remuntada de la jornada i ha deixat fora de competició el setè favorit, Andrey Rublev. L’italià ha perdut els dos primers sets, però després s’ha imposat en els tres següents al rus en 3h42 per 5-7, 0-6, 6-3, 7-6 (5) i 6-3.

La belga Elise Mertens ha sorprès en el quadre femení a la tercera favorita, la nord-americana Jessica Pegula. L’ha eliminat al guanyar per 6-1 i 6-3 i s’ha classificat pels vuitens de final. La bielorussa Aryna Sabalenka, segona cap de sèrie, no ha tingut problemes per superar per un doble 6-2 la russa Kamilla Rakhimova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)