Handbol

Ona Vegué tanca una etapa de set temporades al KH-7 BM Granollers

Amb 165, és la jugadora que més partits ha disputat en la història del club vallesà

Ona Vegué, la capitana i un dels referents del KH-7 BM Granollers, no continuarà a l’equip el curs vinent. L’extrem esquerre internacional va arribar al club granollerí fa set temporades, quan només tenia 18 anys, provinent del CH Sant Vicenç, i des d’aleshores s’ha convertit en la jugadora que més partits ha jugat a l’equip, amb 165, i la segona màxima golejadora de la història de l’entitat, amb 573 gols a la lliga de divisió d’honor. Vegué també ha deixat el seu segell en la competició europea amb 65 gols repartits en 10 partits entre els cursos 2019-20 i 2020-21. La jugadora catalana també va ser determinant en l’última gran fita del KH-7 BM Granollers, el subcampionat de la copa de la reina, en què va ser escollida la jugadora més valuosa de la competició i la millor extrem esquerre.

Vegué s’ha acomiadat de l’afició a través d’un missatge a les xarxes. “Set anys enrere va arribar la petita Ona de 18 anys acabats de fer amb ganes de menjar-se el món i va seure a la banqueta per entendre que també es pot gaudir del teu equip des d’allà. Una vegada apresa la lliçó… i tant si va gaudir! I a la gent que l’ha vist créixer a Granollers. Al Palau. A l’afició. A l’infern. Gràcies. Ben mirat, clar que ha valgut la pena! Ara vol continuar creixent per aconseguir un raconet entre les seves referents, com a l’inici d’aquesta història. I potser no, potser no ho aconsegueix. I què? Si l’important en tot això, al cap i a la fi, és el camí. Fins aviat!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)