Tennis

Casper Ruud (4) i Holger Rune (6) ja son als vuitens de Roland Garros

El noruec Casper Ruud (4), el tennista amb un número de cap de sèrie més alt dels que avui han jugat en el quadre masculí, ha superat un mal inici contra el xinès Zhizhen Zhang (71è de l’ATP) i ha segellat l’accés als vuitens de final de Roland Garros. El finalista de l’any passat s’ha imposat per 4-6, 6-4, 6-1 i 6-4. El seu rival serà el xilè Nicolás Jarry. El danès Holger Rune (6), per la seva banda, ha passat fluix contra l’argentí Genaro Alberto Olivieri: 6-4, 6-1 i 6-3. El brasiler Thiago Seyboth Wild (172è de l’ATP), l’home que va fer fora el rus Daniïl Medvédev en el primer partit, s’ha acomiadat contra el japonès Yoshihito Nishioka (27) per 3-6, 7-6 (8), 2-6, 6-4 i 6-0.

En el quadre femení, la tennista de la Vall d’Uixó Sara Sorribes (132a de la WTA) ha segellat l’accés als vuitens sense jugar per la retirada de la kazakha i recent campiona a Roma Elena Rybakina i estableix un nou sostre personal en tornejos de gran eslam. La polonesa Iga Swiatek (1), que defensa el títol, ha apallissat la xinesa Xinyu Wang per un doble 6-0, mentre que la nord-americana Coco Gauff (6) –finalista el 2022–ha remuntat davant de la russa Mirra Andreeva: 6-7 (5), 6-1 i 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)