Ciclisme

Els escapats sorprenen els velocistes al Tour

Victòria in extremis per a Kasper Asgreen (Soudal)

Kasper Asgreen (Soudal) és el guanyador de la divuitena etapa del Tour, de Moûtiers a Bourg-en-Bresse amb 185 quilòmetres que el corredor danès (1995) ha fet en la fuga des de l’inici. Ell era el primer en atacar tot just es donava per bona la sortida real després de 16,2 quilòmetres neutralitzats i s’hi afegien Jonas Abrahamsen (Uno-X) i Victor Campenaerts (Lotto). Els tres comptaven amb el vistiplau del pilot, que controlaven les formacions interessades en el desenllaç a l’esprint –el Jayco, el DSM i l’Alpecin– amb la diferència estabilitzada en el minut.

Pascal Eenkhoorn (Lotto) entrava en contacte amb la fuga a manca de 58 quilòmetres i amb l’ajuda de Campenaerts, que es despenjava a ajudar el neerlandès, que saltava del grup en un segon intent i amb Jasper Philipsen (Alpecin) havent-lo frenat abans amb un gest molt poc esportiu.

La diferència a 10 quilòmetres era de 20 segons i, a 5, de 14 amb Nils Politt (Bora) fent l’acceleració definitiva per acabar amb les esperances dels quatre escapats, que passaven per la pancarta dels 3 quilòmetres amb 8 segons. Campenaerts llançava els escapats amb el pilot trepitjant-los els talons i Kasper Asgreen aconseguia obrir-se i superar Eenkhoorn i Abrahamsen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)