Waterpolo

El Mataró i el Terrassa estan en el mateix grup en la primera fase de la Champions

També han entrar en el sorteig el Mediterrani i el Sant Andreu, i el Sabadell passa directament a la segona ronda

El CN Mataró i el CN Terrassa han anat a parar en el mateix grup en la primera fase de la lliga de campions femenina que s’ha sortejat avui. L’Astralpool Sabadell, com a campió de la competició, ha passat directament a la segona ronda, i seran quatre els equips catalans que disputaran aquesta primera fase, el CN Mataró, el CN Terrassa, el CE Mediterrani i el CN Sant Andreu. Aquesta primera ronda es disputarà del 22 al 24 de setembre. Es classificaran els tres primers de cada grup

El CE Mediterrani jugarà en el grup B juntament amb el Plebiscito italià, l’Ethnikos grec, el Trieste italià i el Mulhouse francès. En el grup C han anat a parar el CN Mataró i el CN Terrassa que s’enfrontaran al Zuglo hongarès, al Vouliagmeni grec i al ZV de Zaan neerlandès. Finalemnt el CN Sant Andreu disputarà el grup D juntament amb el Dunaujvaros hongarès, el SIS Roma italià i els equips francesos del Lille i el Grand Nancy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)