Waterpolo

El CN Barcelona ja té rivals per accedir a la fase de grups de la lliga de campions

El Barceloneta i el sabadell ja estan classificats per la segona fase

El CN Barcelona ja coneix els seus rivals en la fase de qualificació de la lliga de campions masculina per poder accedir a la fase de grups principal. El sorteig que s’ha fet avui l’ha situat en el grup A i tindrà com a rivals el Waspo Hannover alemany, l’Estrella Roja serbi, el Honved eslovac i l’Apollon Smyrnis grec. Aquesta primera fase es disputarà del 8 al 10 de setembre. Hi ha quatre grups, dos de cinc equips, i dos de quatre, i el primer classificat de cada grup continuarà endavant en la competició. La resta disputaran l’Eurocopa.

També s’han sortejat els grups de la fase principal, on ja estaven classificats l’Astralpool Sabadell i el Zodiac Atlètic Barceloneta. L’equip sabadellenc jugarà en el grup A contra l’Steaua de Bucarest romanès, el Novi Beograd servi i el primer del grup A de la primera fase. El conjunt barceloní per la seva part ha anat a parar al grup D i es trobarà amb l’Spandau alemany, el Marsella francès i el primer del grup C.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)