Hoquei sobre herba

Espanya perd contra Bèlgica (0-5) i jugarà pel cinquè al vuitè lloc de l’europeu

La selecció espanyola ha anat per darrera en el marcador des de l’inici

La selecció espanyola femenina ha perdut el darrer partit de la fase de grups contra Bèlgica per 0-5, no ha passat a la semifinal i haurà de jugar pel cinquè al vuitè lloc de l’europeu de Mönchengladbach (Alemanya). Espanya, amb sis jugadores catalanes i dirigida per Adrian Lock, no ha fet un bon joc i gairebé ha anat per darrera en el marcador durant tot el partit.

El conjunt estatal ha encaixat el 0-1 en el minut 3, en la primera jugada de penal corner que ha tingut l’equip belga. Menys d’un minut després Bèlgica ha tingut un segon penal corner, que ha enviat al pal. Espanya també ha arribat amb perill a l’àrea rival i ha disposat d’un penal corner per empatar en el minut sis, però no l’ha aprofitat. En el segon quart Bèlgica ha arribat amb més perill, però el combinat estatal ha disposat d’un nou penal corner a catorze segons del descans, però s’ha mantingut el 0-1 a la mitja part.

Bèlgica ha iniciat la segona part amb ganes i novament en el tercer minuts ha marcat després de robar una bola gràcies a la seva pressió. Espanya ha tingut l’ocasió més clara amb una doble rematada davant la portera, però no ha marcat. Novament els primeres minuts d’un dels quarts han estat contraris a la selecció estatal i en el segon minut del quart període ha encaixat el 0-3, que ha deixat sentenciat el partit. Bèlgica encara ha tingut temps de marcar dos gols més en els darrers tres minuts.