Hoquei sobre herba

Espanya perd per la mínima i queda fora de les semifinals de l’europeu

La selecció estatal masculina cau per un ajustat 3-4 contra Anglaterra i jugarà de la cinquena a la vuitena plaça

La selecció espanyola masculina ha perdut el darrer partit de la fase de grups per la mínima contra Anglaterra (3-4) i s’ha quedat fora de les semifinals de l’europeu. Amb un empat Espanya, amb deu jugadors catalans, hagués passat a jugar per les medalles. Ha finalitzat tercera del seu grup i haurà de jugar de la cinquena a la vuitena plaça i evitar el setè i el vuitè lloc que fan perdre la categoria.

El conjunt anglès ha sortit decidit i en el primer minut ja ha arribat a l’àrea espanyola i ha tingut un penal corner a favor que no aprofitat. La selecció estatal ha anivellat el joc i primer ha disposat d’una gran ocasió de jugada i després Xavi Gispert ha marcat de penal corner en el minut onze. En l’inici del segon període Espanya ha disposat de tres penals corner consecutius en que no ha estat encertat i quan faltaven dos minuts pel descans una falta en defensa ha significat un penal strok i l’empat del conjunt anglès. Amb l1-1 s’ha arribat al descans.

El tercer quart ha estat molt intens i amb alternatives en el marcador. José Basterra ha marcat el 2-1 de penal corner als cinc minuts de la represa, però els anglesos han anotat dos gols molt seguits, que han tingut la resposta estatal amb un penal strok transformat per Marc Miralles. Uns segons després els anglesos han tornat a marcar de penal corner i s’han situat amb el 3-4. En els darrers quinze minuts el conjunt estatal ha buscat l’empat que l’hi donava la classificació per la semifinal, però Anglaterra s’ha defensat bé. Espanya ha tingut les seves ocasions però no ha pogut empatar.