Hoquei sobre herba

Espanya empata contra Irlanda i es jugarà seguir a l’elit europea enfront Escòcia

La selecció espanyola femenina acaba amb un 2-2 en l’inici del grup del cinquè al vuitè lloc

La selecció espanyola femenina ha empatat contra Irlanda (2-2) en el grup C de l’europeu, que decideix els dos conjunts que no seguiran a l’elit continental. Espanya, amb sis jugadores catalanes, va segona del grup amb 4 punts i empatada amb Irlanda, i es jugarà la permanència demà enfront Escòcia (13.45 h) l’última del grup amb 1 punt.

El partit s’ha iniciat amb un joc anivellat i Irlanda s’ha avançat de penal corner en el primer quart, el conjunt estatal ha tingut les seves ocasions, però s’ha arribat al descans amb un 0-1 en contra. El tercer quart ha estat definitiu. Espanya s’ha mostrat molt encertada en els penals corner i primer Candela Mejias i després Belen Iglesias, en sis minuts, han donat la volta al partit amb el 2-1. En els darrers quinze minuts la selecció estatal ha tingut problemes per aturar Irlanda, que ha empatat de penal corner (2-2), i després ha disposat de més ocasions per aconseguir la victòria.