Hoquei sobre herba

Espanya perd contra Escòcia (1-2) i ha d’esperar per saber si continua a l’elit europea

Ho decidirà l’altre partit de grup entre Irlanda i Itàlia que es juga demà

La selecció espanyola femenina ha perdut per un inesperat 1-2 contra Escòcia en el seu últim partit del grup C que decideix els dos equips que deixaran d’estar a l’elit europea. Espanya, amb sis jugadores catalanes, depèn del que passi en el partit entre Irlanda i Itàlia que es jugarà demà al matí (10 h) Una victòria irlandesa o un empata la mantindria i amb un triomf italià per quatre gols la faria baixar.

El combinat estatal ha tingut ocasions, però no ha estat gens encertada i en el minut 15 ha encaixat un gol de penal corner, Les escoceses han marcat el 0-2 en el minut 32, i a partir d’aquí les jugadores estatals han reaccionat i han creat perill, però la portera d’Escòcia ha aturat. En el minut 46 Lucia Jiménez ha fet l’1-2 de penal corner. Espanya ha jugat els darrers set minuts sense portera i amb una jugadora més. Ha disposat d’un penal strok a dos minuts del final per empatar i salvar-se, però la portera l’ha aturat.