Més esport

Sinergies entre la copa d’Amèrica i MotoGP

L’ Emirates Team New Zealand rep Bagnaia i l’Alinghi, Brad Binder i Jack Miller

L’arribada de MotoGP aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya coincideix amb activitat, anuncis i presentacions diverses de la copa d’Amèrica de vela. I els protagonistes han aprofitat la coincidència per establir llaços.

L’Emirates Team New Zealand ha convidat els campions de MotoGP, Pecco Bagnaia i el seu equip, Ducati. El CEO del Team New Zealand, Grant Dalton, ha rebut Bagnaia i companyia. “Com a defensors de la copa d’Amèrica, és un honor rebre a les nostres instal·lacions un campió del món com Pecco i un equip històric com Ducati”, ha dit Dalton, que ha comparat la innovació que han introduït en la competició de vela amb la de MotoGP. Bagnaia ha parlat de l’experiència a l’Emirates Team: “És increïble. Voles al damunt de l’aigua”.

Brad Binder i Jack Miller, pilots de l’equip Red Bull KTM Factory Racing, han navegat amb l’equip suís Alinghi Red Bull Racing. “Navegar no és un gran problema per a mi, m’agrada el mar i ha estat una oportunitat increïble veure ’volar’ l’AC40. La veritat és que és un espectacle per a la gent que estima la vela” ha assegurat Binder a l’agència EFE.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)