Tennis taula

El Girbau Vic venç el Miró Ganxets Reus (3-2) en la Champions League

Les osonenques es juguen demà continuar en la competició i les reusenques queden eliminades

El Girbau Vic ha guanyat per un ajustat 3-2 el derbi català contra el Miró Ganxets Reus en el grup A de la primera fase de la Champions League femenina que s’està disputant a Reus. Per primera vegada es juga la màxima competició de clubs a Catalunya i per primer cop s’enfronten dos equips catalans. Amb aquesta victòria el conjunt osonenc es jugarà demà passar a la segona fase, mentre que l’equip reusenc ha quedat eliminat.

El conjunt local s’ha avançat en un ajustat primer partit en el que la francesa Leili Mostafavi ha derrotat per 3-2 (10-12, 11-5, 11-4, 8-11 i 6-1) la gal·lesa Charlotte Carey. El segon enfrontament no ha tingut color i el conjunt osonenc ha empatat gràcies a la fàcil victòria de la japonesa Airi Abe per 3-0 (11-5, 11-4 i 11-3) contra la xilena Paulina Vega. El Miró Ganxets Reus s’ha tornat a avançar en el marcador amb la victòria de l’ucraïnesa Natalya Porovirnina per 3-0 (11-9,11-9 i 11-6) contra Sílvia Coll.

L’enfrontament entre les dues número 1 de cada equip ha estat disputat i amb punts espectaculars i al final Airi Abe ha derrotat Leili Mostafavi per 3-1 (11-4, 12-10, 4-11 i 11-9), ha situat el 2-2 en el marcador general i s’ha arribat al cinquè i definitiu partit. Charlotte Carey ha superat després d’una intensa lluita Paulina Vega per 3-1 (12-10, 9-11, 11-9 i 12-10) i ha donat el triomf final al Girbau Vic.

En els altres partits de la jornada el Miró Ganxets Reus ha perdut ajustadament per 3-2 contra l’Hodonin txec, mentre que el Girbau Vic ha estat derrotat pel mateix resultat (3-2) pel conjunt francès del Grand Quevilly. El Hodonin ha sumat la seva segona victòria al guanyar per 3-1 el Panathinaicòs grec.

La darrera jornada es juga demà i el conjunt reusenc s’enfrontarà al Panathinaicòs (12 h) sense res en joc, i l’equip osonenc al Hodonin (16 h) amb possibilitats de classificar-se per la segona fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)