Tennis taula

El Girbau Vic també queda eliminat de la Champions League

Derrotes de les osonenques i del Miró Ganxets Reus en l’última jornada de la primera fase de Reus

El Girbau Vic també ha quedat eliminat de la Champions League en la primera fase que s’ha disputat a Reus. El Miró Ganxets Reus va quedar fora divendres i el conjunt osonenques no ha pogut aprofitar l’oportunitat que tenia en la darrera jornada. Els dos equips catalans passen a jugar l’Europe Cup.

En l’última jornada els dos equips catalans han perdut. El Miró Ganxets Reus ja no es jugava res i ha caigut davant el Panathinaicòs grec per 3-1. El Girbau Vic també ha estat derrotat pel Hodonin txec per 3-1. El conjunt txec ha acabat invicte amb quatre victòries i el Grand Quevilly francès ha acabat segon amb tres triomfs i una derrota. Els dos equips continuen endavant en la champions. El Vic ha ocupat la tercera plaça amb dues victòries i dues derrotes, mentre que quart ha estat el Panathinaicòs amb un triomf i tres derrotes. El Miró Ganxets Reus ha acabat cinquè amb quatre derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)