Waterpolo

L’Assolim Mataró i el Terrassa, endavant en la Champions

Waterpolo. S’asseguren l’accés a la fase de grups i avui ho pot certificar el CE Mediterrani

Jornada rodona del waterpolo català en la fase de qualificació de la Champions. A la piscina Joan Serra de la capital maresmenca, l’Assolim CN Mataró i el CN Terrassa van resoldre amb èxit la doble sessió i ja s’han assegurat el bitllet per a la fase de grups. L’equip de Dani Ballart, vigent subcampió, va tombar l’exigent Vouliagmeni (15-9) i a la tarda no va trobar tanta oposició del Zuglo (18-9). En la sessió matinal, l’equip hongarès ja havia estat víctima d’un CN Terrassa (11-13) que va rematar la feina amb una victòria molt ajustada contra ZV de Zan neerlandès (16-15). El colofó d’aquesta fase europea serà el duel català d’avui (11.30 h) entre mataronines i terrassenques. El CN Mataró, amb tres victòries en tres partits, mirarà de fer el ple per obtenir la primera plaça de grup, mentre que el CN Terrassa intentarà fer la saltar la sorpresa contra l’amfitrió.

Des de Mulhouse, el CE Mediterrani també va segellar un triomf tan clar com necessari contra el Trieste (17-10) per continuar viu en la competició. Les de Sants només necessiten vèncer avui el Plebiscito Pàdua (9.30 h) per convertir-se en el cinquè club català en la fase de grups. El CN Sant Andreu ja havia fet els deures en la jornada de divendres a Roma i avui (10.30 h) ho té tot de cara per quedar primer de grup contra el Grand Nancy francès. Mentrestant, el CN Sabadell, guanyador de l’última edició de la Champions, havia quedat exempt d’aquesta preliminar i com a cap de sèrie ja espera rival en la pròxima fase de grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)