Waterpolo

El CE Mediterrani es classifica per jugar la fase de grups de la Champions

ACTUALITZACIÓ. El CE Mediterrani ha empatat (13-13) contra l’Antenore Plebiscito Padova amb 3-3, 1-2, 4-2 i 5-6 de parcials i ha perdut en la tanda de penals (15-17 en el global) a Mulhouse (França) en el seu darrer partit de la fase de classificació de la Champions de waterpolo. Un triomf l’hauria catapultat matemàticament però el triomf posterior del Mulhouse, campió de grup passés el que passés, contra el Trieste (10-9) li ha garantit el passi com a tercer del grup B i completa el pòquer català. L’Assolim Mataró, el CN Terrassa i el CN Sant Andreu ja havien certificat el passi i l’Astralpool Sabadell, el vigent campió, ha accedit directament a la fase final. També estaven classificats prèviament els altres tres caps de sèrie: l’Olympiacòs, l’Orizzonte i l’Eger. En tot cas, cinc dels setze equips que jugaran la fase de grups son catalans en una competició que el curs passat va tenir final catalana.

L’equip italià, que havia perdut els tres partits anteriors, ha plantat cara en tot moment al Mediterrani i al final del segon quart dominava per 4-5. El panorama ha empitjorat quan les italianes s’han avançat de dos gols (5-7). Un parcial de 3-0 favorable a les de Sants amb gols de Peñalver, Moreno i Leonard ha capgirat el resultat (8-7 al final del tercer quart). El darrer període ha tornar a ser un exercici d’igualtat i el conjunt transalpí ha tornat a posar-se per davant (10-11 i 11-12). El tram final ha estat dramàtic. un gol de penal de Clara Espar a 1:48 del final ha aclarit una mica el futur (13-12), tot i que Elisa Queirolo –3 gols–, en superioritat, ha empatat (13-13) i s’ha hagut de recórrer a la tanda de penals, en la qual s’ha imposat l’equip italià.Daniela Moreno (4 gols) ha estat la màxima golejadora del Mediterrani.

El Sant Andreu: 4/4

El CN Sant Andreu, que ja havia certificat el passi, ha tancat la seva participació a Roma amb un triomf per un escandalós 22-3 davant del Nancy. Clou la fase primer amb quatre triomfs en quatre partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)