Gimnàstica

Espanya va sisena després del primer dia de la qualificació per equips del mundial

Diallo ocupa el vintè lloc provisional per entrar en la final del concurs complert

L’equip espanyol masculí ha finalitzar en la sisena posició la primera jornada de la qualificació per equips del mundial que s’ha iniciat a Anvers, Bèlgica. Espanya, amb els catalans Thierno Diallo i Joel Plata, ha ocupat la sisena plaça amb 247.799 punts. El lloc no és definitiu ja que demà al matí competiran els darrers quatre equips, i es decidiran els vuit que disputaran la final. La primera posició l’ocupa el Japó amb 258.228 punts i segon és els Estats Units amb 254.628,

Thierno Diallo ha format part de l’equip en les sis proves ja que lluita per entrar en la final del concurs complert. El seu millor resultat ha estat en les paral·leles amb 14.366 punts i en el salt on ha aconseguit 14.000 punts. Això l’ha situat en la 20a plaça provisional del concurs complert amb 80.799 punts. Joel Plata només ha disputat quatre de les sis proves i el seu millor resultat també ha estat en les paral·leles amb 14.433 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)