Gimnàstica

Objectiu: París 2024

Gimnàstica artística. Joel Plata, Thierno Diallo, Alba Petisco, Laia Font i Laia Masferrer es juguen el bitllet olímpic per equips en el mundial d’Anvers

La classificació per equips per als Jocs Olímpics de París 2024 és l’objectiu prioritari dels cinc gimnastes catalans –Joel Plata, Thierno Diallo, Alba Petisco, Laia Font i Laia Masferrer– convocats per la selecció espanyola en el mundial d’Anvers, que avui alça el teló amb la primera jornada de qualificació masculina.

Sisens en el mundial de Liverpool, l’objectiu sembla força factible per al combinat masculí, que aspira a obtenir una de les nou places en joc. De fet, l’equip espanyol és un dels candidats per fer-se un lloc en la final dels vuit millors, que es disputarà dissabte. Més complicat sembla el repte per a la selecció femenina, dissetena en l’última edició i que pugnarà amb un grup de vuit rivals per ocupar de la desena a la dotzena posició. El podi de Liverpool –els Estats Units, la Gran Bretanya i el Canadà– ja té assignats els bitllets per a París.

La millor notícia per a la delegació catalana és la tornada al màxim nivell de Joel Plata, que s’ha recuperat en un temps rècord de l’operació al fèmur i podrà aportar el seu talent a l’equip. Amb tot, per prudència i per evitar impactes, no competirà ni en salt ni en terra i se centrarà en els altres aparells. Una de les apostes del concurs complet serà Diallo, que ja va demostrar les seves credencials en l’europeu d’Antalya. La qualificació de l’equip femení espanyol serà dilluns al matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)