Golejades de l’Astralpool Sabadell i de l’Assolim Mataró en la Champions

Les sabadellenques guanyen per 14-7 el Betsson i les mataronines per 13-5 el Ferencváros

L’Astralpoool Sabadell i l’Assolim Mataró han golejat els seus rivals en la segona jornada de la Lliga de Campions femenina. En el grup B el conjunt sabadellenc s’ha imposat per 14-7 (3-1, 3-4, 4-1 i 4-1) a l’Alimos Betsson grec gràcies a una gran segona meitat. Tot i que sempre ha anat per davant en el marcador el Sabadell ha arribat al descans amb un ajustat 6-5. En la segona meitat ha estat millor en defensa i amb dos parcials clars de 4-1 ha aconseguit la seva segona victòria i lidera el seu grup en solitari. Irene González ha destacat amb 4 gols.

El conjunt mataroní s’ha imposat en el grup C per 13-5 al Ferencváros Telekom hongarès i també porta dues victòries en dos partits. Les mataronines han fet un parcial de 3-0 en el segon quart i han arribat al descans amb un 7-2. En el tercer quart han acabat de sentenciar la victòria i han arribat a l’11-3. Rita Keszthelyi ha destacat amb 6 gols, tres de penal.