Més esport

El CN Sant Andreu venç el derbi català de la Champions contra el CN Terrassa (15-9)

Els barcelonins han fet una bona primera meitat

El CN Sant Andreu ha guanyat el derbi català del grup A de la lliga de campions contra el CN Terrassa per 15-9 (4-1, 5-2, 3-3 i 3-3) en un partit on ha aconseguit la seva avantatge en la primera meitat. Els dos equips havien guanyat en la primera jornada i amb aquest segon triomf el Sant Andreu es situa líder en solitari del grup. El conjunt barceloní s’ha distanciat d’entrada amb tres gols en els primers minuts i sempre s’ha mantingut al davant. En la meitat del segon quart ha arribat als sis gols d’avantatge (7-1), i al descans amb un 9-3. La segona part ha estat molt més anivellada i el conjunt egarenc ha mantingut els parcials igualats, però en cap moment s’ha vist que pogués remuntar. Anna Campos ha anotat quatre gols pel CN Sant Andreu i Paula Camus 3 pel CN Terrassa.